shadow

Про псевдо патріотів

В цей складний для країни час  з’являються «КЛІКУШИ» які намагаються розхитати суспільство своїми фейковими вкиданнями та роблять справи чорного піару  негативними  висловлюваннями в адресу міської ради, роблячи з себе  псевдо патріотів  та провокаторів.

Для всіх небайдужих повідомляємо!!!!!!

В умовах воєнного стану та  згідно протоколу № 14 від 09.03.2022р.   місцевої комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя КП «Запоріжремсервіс»  Запорізької міської ради, окрім своєї безпосередньої діяльності  займається упередженням та ліквідацією наслідків, пов’язаних з воєнними діями і   виконує відновлювальні та ремонтні роботи на постраждалих об’єктах.

Для виконання  ремонтних робіт на вищевказаних об’єктах за договором № 1801-Б-ВС від 28.03.2022р. підприємством було придбано брус в кількості 20м3 за ціною – 10999,00 тис.грн. за м3. Загальна сума договору складає – 219980 тис.грн.

В умовах воєнного стану згідно постанови № 169   від 28.03.2022р.  КМУ оприлюднення укладених договорів повинно здійснюватися у термін на 20й день після скасування воєнного стану.

Майданчик прозоро, в умовах воєнного стану працює тільки в режимі оприлюднення укладених договорів.

КП «Запоріжремсервіс» ЗМР  оприлюднило договір на придбання брусу  № 1801-Б-ВС – 25.03.2022р., тобто  на другий день після укладення договору.

Тим самим трудовий колектив чесно та сумлінно виконує свій обов’язок перед містянами в цій ганебній війні.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Адміністрація та профспілковий комітет КП «Запоріжремсервіс» ЗМР.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю