shadow

2 comments on “Графік зустрічей з мешканцями будинків, які буде обслуговувати КП “Запоріжремсервіс”.

  1. Объясните, пожалуйста, почему в график встреч с жильцами включены не все дома.
    Как и с кем вы собираетесь заключать договора? Например, ул. Алмазная 44 – написано, что договор заключен и действителен с 06.09.2017 по 05.09.21018 г., а кто подписывал этот договор от жильцов дома, с кем он заключен.
    Очень хотелось бы увидеть этот договор, посмотреть что в нем написано, обсудить кучу накопившихся вопросов (в том числе и откуда взят такой тариф) Ждем ответа

    0
    • Збори з мешканцями проводяться впродовж листопаду-грудня 2017 року, на будинках яких розрахунковий тариф склав більше 10,00грн за 1 кв.м.
      Склад витрат, які включені до розрахунку планового тарифу на послугу з управління будинком, а також відповідний перелік визначається виключно згідно вимогам чинного законодавства в Україні в сфері житлово-комунального господарства.
      Перелік складових послуги з управління багатоквартирним будинком, що увійшли в плановий тариф та періодичність їх надання прописано в конкурсній документації (рішення Запорізької міської ради № 389 від 19.07.2017р.)
      Витрати з управління багатоквартирним будинком розраховувались згідно Порядку формування на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою КМУ від 1 червня 2011р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» з урахуванням конструктивних елементів та інженерного обладнання на кожний житловий будинок окремо.
      Право комунальної власності – це право територіальної громади володіти, доцільно, економічно, ефективно користуватися і розпоряджатися на свій розсуд і в своїх інтересах майном, що належить їй, як безпосередньо, так і через органи місцевого самоврядування, відповідно до ст. 1 Закону України «Про місцеве самоврядування».
      Від імені та в інтересах територіальних громад права суб’єкта комунальної власності здійснюють виключно відповідні ради (ч. 5 ст. 16, п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»).
      Відповідно Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», у разі якщо протягом одного року з дати набрання чинності Законом співвласники багатоквартирного будинку, в якому не створено об’єднання співвласників, не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, управління таким будинком здійснюється управителем, який призначається на конкурсних засадах виконавчим органом місцевої ради, на території якої розташований багатоквартирний будинок. У такому разі ціна послуги з управління багатоквартирним будинком визначається за результатами конкурсу, який проводиться в порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної житлової політики у сфері житлово-комунального господарства, а договір про надання послуг з управління багатоквартирним будинком строком на один рік від імені співвласників підписує уповноважена особа виконавчого органу відповідної місцевої ради, за рішенням якого призначено управителя.
      Співвласники багатоквартирного будинку які не створили об’єднання співвласників, відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 01.09.2017р. № 520 «Про призначення управителів багатоквартирних будинків м. Запоріжжя» у вашому будинку за результатами проведеного конкурсу призначено управителя – Комунальне підприємство «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради.
      Виконавчий комітет Запорізької міської ради вищезазначеним рішенням уповноважив заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. укласти договір з надання послуг з управління багатоквартирними будинками м. Запоріжжя від імені власників багатоквартирних будинків з переможцями конкурсу, договір відповідає умовам типового договору, затвердженого Кабінетом Міністрів України.
      Інформація про управителя, з яким укладено договір розміщена в кожному будинку на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, а також на офіційних веб-сайтах Запорізької міської влади та Комунального підприємства «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради.

      0

Comments are closed.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю