shadow

Шановні співвласники багатоквартирних будинків!

Комунальне підприємство «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради повідомляє Вас про наступне.

Станом на 01.01.2019р. внесено зміни до законодавства щодо включення до обов’язкових послуг з технічного обслуговування та поточного ремонту  внутрішньобудинкових газових мереж у багатоквартирному будинку (Кодекс газорозподільчих систем), збільшено розміру мінімальної заробітної плати (Закон України «Про державний бюджет на 2019 рік»), а також змінені договірні правовідносини між споживачем та управителем (Закон України «Про житлово-комунальні послуги»), що вбачає необхідність у врегулюванні діючих правовідносин, шляхом укладання прямого договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком  між КП «Запоріжремсервіс» та співвласниками Вашого будинку.

Відповідно до змін до чинного законодавства України, співвласники мають право на укладання прямого договору, в якому самі співвласники визначаться з переліком складових послуг на управління багатоквартирного будинку та їх періодичність, від якого залежить розмір плати за надані послуги з управління.

У порядку передбаченому ст. 10 Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», співвласники багатоквартирних будинків мають право (для зменшення кількісних показників (складових послуг) з управління багатоквартирними будинками), шляхом укладання колективного договору з КП «Запоріжремсервіс» ЗМР з уповноваженою особою обраною від імені співвласників на підставі рішення зборів співвласників, що оформлюється Протоколом, форма якого затверджена Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.08.2015 №203, а також розміщена на сайті підприємства zrs.zkh.zp.ua.

Для отримання роз’яснень та консультацій пропонуємо Вам звертатись до КП «Запоріжремсервіс» за адресою: м.Запоріжжя, вул.Добролюбова,23-А (пон.-четв. з 8-00 до 17-00, п’ятниця з 8-00-15-45, обідня перерва з 12-00 -13-00) другий поверх, кабінет заступника директора з загальних питань.

ПРОТОКОЛ (ЗАВАНТАЖИТИ)

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю